Nieuwsbrief

 

De Energie bus op bezoek in Beek LB.

 

Op uitnodiging van stichting  Huurdersbelangenraad Beek komt de Energie bus van de Woonbond op bezoek in Beek LB.

De Energie bus is een initiatief van de Nederlandse Woonbond om energiebesparende maatregelen aan woningen snel en duidelijk in kaart te brengen. De medewerkers van de Energie bus onderzoeken op 1 september een aantal woningen Op den Hoogen Boom no 58 -74 te Groot Genhout.

De stichting  huurdersbelangenraad Beek vindt het belangrijk dat de Energie bus komt, omdat de reden van het bezoek is om inzichtelijk te maken hoe de woningen verbeterd kunnen worden naar de huidige maatstaven . Op basis van een technisch onderzoek en een overzicht van het energieverbruik gaan ze na hoe het staat met de isolatie, ventilatie en de verwarmingsinstallatie van deze woningen is.

Tevens zal er door eveneens aanwezige  GGD een onderzoek worden uitgevoerd, waarbij de luchtkwaliteit getest wordt.

Het doel van dit gezamenlijk onderzoek is, dat er aan het eind van de dag een plan van aanpak gemaakt wordt om deze woningen energiezuiniger en comfortabeler te maken.

Dit plan van aanpak wordt aan het eind van de middag overhandigt aan de directie van Zowonen, die een toelichting op de voorgestelde maatregelen om een reactie wordt gevraagd.

 

Beek 20-08-2021

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Montulet, voorzitter huurdersbelangenraad Beek   Tel no 06-18451426.

 

Hieronder kunt u onze nieuwsbrieven bekijken. Klik op de link om een PDF te openen van de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief 01-2021
Nieuwsbrief 01-2020